söndag 8 april 2012

ESA XVI

Asenna tämä sovellus jolla ruokitaan köyhät. Se ei maksa sinulle mitään, vain pari klikkausta. Sain juuri selville, kuka olen ja se oli vähintäänkin kiintoisaa. En sanonut muuta kuin että luotan sinuun. Nyt on sinun vuorosi. Kun olet valmis, saamme molemmat nähdä kuinka vahva suhteemme todellisuudessa on.

Mikä mytologian hahmo sinä olet? Mikä pelikortti sinä olet? Mikä taidesuuntaus sinä olet? Mikä sinusta tulee kun kasvat isoksi? Mikä Beatlesin laulu kuvaa elämääsi juuri nyt? Mikä diktaattori sinä olet? Kuinka rautainen on nyrkkisi? Kuka sinä olit edellisessä elämässäsi? Mitä syntymäpäiväsi tarkoittaa? Mikä jumala sinä olet? Mikä saksalainen filosofi olet? Mikä Barbie olet? Mikä mielenhäiriö sinulla on? Ota selville ajattelenko että olet hyvä vai paha.

Haluan että luonnehdit minua. Haluan että minua vertaillaan kanssasi. Katso kuinka rakastettava olet. Arvioi tästä minua ja katso missä itse seisot – se on hauskaa!


1 kommentar:

  1. tää on tosi hyvä, mutta mitä mieltä olet, hyötyykö tämä tuosta otsikosta, vai pitäisikö olla jokin alaotsikko? musta tää on siis tosi käyttis runo olipa näitä tehty tai ei: vois toimia just ennen "ESA 14V:tä"?

    SvaraRadera